feel connect 

 

Werkdagen : dinsdagen van 13:00 uur t/m 22:00 uur 

overige dagen op afspraak 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een origineel cadeau? 

Vraag dan naar de massage cadeaubon! 

     Verkrijgbaar       vanaf  €10,-

 

 

Reiki


Met een Reiki behandeling vul ik door handoplegging de universele energiestroom in je lichaam weer aan en breng daardoor jouw eigen lichaamsenergie en chakra's weer in balans. Je kunt een Reikibehandeling ook gewoon krijgen om lekker te ontspannen. 
Je zult jezelf lichamelijk en mentaal weer energiek gaan voelen. Met Reiki kunnen pijntjes en kwaaltjes spontaan of na verloop van tijd verdwijnen. Reiki helpt ook de genezing na een operatie, botbreuk, kneuzing of verwonding te versnellen en vermindert de bijwerkingen van narcose en medicijnen waardoor het lichaam en geest zich beter herstellen. De Universele Energie die ik via mijn handen mag doorgeven, vind zelf de plaatsen in het lichaam waar aanvulling het meeste nodig zal zijn. Je kunt dus nooit een overdosis krijgen.

De duur van een volledige Reiki behandeling bedraagt ongeveer 1 uur. Tijdens de Reikibehandeling lig je op een behandeltafel met je kleding aan. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan de behandeling in stilte worden gegeven of met rustgevende muziek.